Telefonszám: +36 20 919 27 92

Atlantiszi Angyal tanfolyam

Atlantiszi Angyal tanfolyam

Banya Tanya - 1116. Budapest, Kondorosi út 7.
Bejelentkezés: Telefonon: 06 (20) 9192 – 792
E-mail: torok.eva3@chello.hu
Facebook: Török Vica – névre kattintva

Angyal kommunikáció

Angyalkommunikáció – élet az Angyalokkal. Régmúlt időkre nyúlik vissza ez a téma, amikor még Atlantisz létezett.

Tisztában vagy vele, vagy sem, de minden pillanatban angyalok vesznek körül bennünket. Isten szeretetteljes hírnökei semmi másra sem vágynak, mint arra, hogy tudomást szerezzünk a létezésükről, kérjünk tőlük segítséget, és hálával fogadjuk el támogatásukat. Segítségükkel boldog, szeretetteli életet alakíthatsz ki, megtalálhatod életfeladatodat, megoldhatod anyagi gondjaidat, rendezheted a családi vagy párkapcsolati konfliktusokat. Az angyalok segítenek közelebb kerülni önmagad boldogságához, teljességéhez és Istenhez.

A tanfolyam során megismerkedünk saját őrangyalainkkal. Megismerjük az angyali jelenlét jeleit, megtanuljuk értelmezni az angyali jeleket, és követni az égi inspirációkat, valamint kérni az angyaloktól, megtanuljuk elfogadni az égi segítséget. Megismerkedünk az angyali számok jelentésével, az angyalpecsét használatával.

Megismerkedünk tizenöt arkangyallal: Ariellel, Azraellel, Chamuellel, Gabriellel, Haniellel, Jeremiellel, Jophiellel, Metatronnal, Mihállyal, Rafaellel, Raguellel, Raziellel, Sandalphonnal, Uriellel és Zadkiellel. Megtanuljuk a különböző arkangyalok feladatait, és azt is, hogy hogyan kérhetjük támogató segítségüket. Megtanulunk aurát, csakrát és teret tisztítani az arkangyalok segítségével.