Telefonszám: +36 20 919 27 92

Gyógyiszap kezelés

Gyógyiszap kezelés

Banya Tanya - 1116. Budapest, Kondorosi út 7.
Bejelentkezés: Telefonon: 06 (20) 9192 – 792
E-mail: torok.eva3@chello.hu
Facebook: Török Vica – névre kattintva

Gyógyiszap kezelés

Több száz éve használják a gyógyászatban. Szervezetünk fokozott veszélyeknek van kitéve, gyakran elveszíti természetes megújuló képességét, romlik az általános állóképesség, felborulhat immunrendszerünk. Ez az anyag természetes ásványi iszap, mely tartalmaz friss rétláptőzeget, cellulózt, huminsavat, makró- és mikró-elemek, Ca., Mg., K., Na., Al., Mn. Cd. Co., Cr., Cu., Fe., Hg., Mo, Ni., P., Pb., S., Ti, V., Zn, és ásványi sókat. Előnyösen hat a bőr- és kötőszöveti sejtek megújulására, gyulladásos folyamatok csökkentésére, szövetek méregtelenítésére. A hőhatás tágítja a bőr kapillárisait, oxigén és tápanyagellátását, így ellenállóvá teszi. Mivel csökkenti a környezeti hatásokra jelentkező öregedés látható jeleit, ezért nem csak betegségek megelőzésére, hanem a kozmetikában is nagyon jól alkalmazható.

Javasolt: kopásos csont- és ízületi elváltozások, lumbágó, isiász, ínszalag szakadás, nyaki gerinccsigolya fájdalom, ekcéma, kamaszkori pattanások) esetén heti kettő- három alkalommal.

Hatása: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsökkentő, vérkeringés serkentő, gombaölő. Ellenjavallat: fertőző betegség, lázas állapot, tüdő- és daganatos megbetegedés, szív- és keringési rendellenesség (visszértágulat, érelmeszesedés), magas vérnyomás, fekély esetén nem alkalmazható.