Telefonszám: +36 20 919 27 92

Parafango kezelés

Parafango kezelés

Banya Tanya - 1116. Budapest, Kondorosi út 7.
Bejelentkezés: Telefonon: 06 (20) 9192 – 792
E-mail: torok.eva3@chello.hu
Facebook: Török Vica – névre kattintva

Parafango arcpakolás-, és testtekercselés

A parafango régen gyógyászati célokat szolgált. A parafango a paraffin és az iszap olasz elnevezéséből jött létre, mely pontosan a paraffin és az iszap keverékéből áll.

Parafango: méregtelenít, alakot formál, javítja a bőr rugalmasságát, karcsúsít, erősíti kötőszöveteinket, mellyel a narancsbőr megelőzhető.

Az iszap, üledékes anyag, mely átitatódott az évezredek során tó ásványaival. A parafango csökkenti az izületi gyulladást, az izomfájdalmat, de segít a reumás problémák kezelésében is. A paraffin katalizátorként működik a kezelés során, segít melegen tartani az iszapot, valamint, táplálja, és bársonyossá teszi a bőrt.

Mivel a kezelések során javul az anyagcsere, a szervezetből távoznak a salak-, és méreganyagok, melynek következtében fokozódik a vér- és nyirokkeringés.

A hatást tekercseléssel fokozhatjuk. A felmelegített paraffinos iszap alkalmanként 30 percig marad fent, melyet a megfelelő hatás eléréséhez heti több alkalommal is ismételni kell kúraszerűen, heti 2-3 alkalommal, hogy a csodálatos átváltozást érzékeljük.

Az eltávozott izzadást pótolni kell megfelelő gyógyvíz bevitelével, melynek mennyisége 3 – 3,5 liter.