Telefonszám: +36 20 919 27 92

Paraffinos kezelés

Paraffinos kezelés

Banya Tanya - 1116. Budapest, Kondorosi út 7.
Bejelentkezés: Telefonon: 06 (20) 9192 – 792
E-mail: torok.eva3@chello.hu
Facebook: Török Vica – névre kattintva

Paraffinos kéz- és lábkezelés:

Bőrünk természeténél fogva viszonylag jól védekezik a káros hatásokkal szemben, de ha túlzott igénybevételnek van kitéve, akkor a következmény: száraz és érdes bőr, valamint ráncok. Ősszel a szél kicserzi a kéz bőrét, télen a fűtéstől kiszárad bőrünk, nyáron a sok mezítláb járástól sarkunk kireped. Ebben a már károsodott állapotban többé nem képes ellenállni a bőrbetegségek csíráival és az allergénekkel szemben. Az érdes, ráncos bőr pedig nem egyszerűen kozmetikai probléma – sokkal inkább egészségügyi gond, ezért különleges bánásmódot igényel.

A paraffin olyan anyag, ami kollagénes, emellett víz- és zsiradékpótló. Jó hatással van a bőrre, és a köröm szarulemezét is kellően átpuhítja. A paraffin olaj természetes vitaminokat juttat mélyen a bőr és a körömház alá. A forró paraffinnal történő kezelésnek hála, a bőr felmelegszik és átnedvesedik. A vérkeringés felpezsdül, a pórusok megnyílnak, az ápoló hatóanyagok jobban fel tudnak szívódni.

Ellenjavallat: fertőző betegség, lázas állapot, szív- és keringési rendellenesség (visszértágulat, érelmeszesedés), fekély és bármely nyílt seb esetén nem alkalmazható.